A finals del 2016 vam descobrir en Tildo Muxart gràcies a ‘Forced love’ una peça que ens va captivar des del primer moment. Posteriorment arribaria el seu primer disc homònim cantat íntegrament en anglès i que va presentar en directe a un bon grapat de sales i festivals d’arreu del país, com el Festival del Mil·lenni.

Dos anys després d’aquell disc arriba amb una nova cançó en català anomenada ‘Lola‘, que està produïda per Ten Productions i ha estat creada pel mateix artista, que s’ha inspirat en el clàssic ‘Brown eyed girl’ de Van Morrison, en aquesta història d’amor entre el protagonista i una dona del carrer.

El videoclip que acompanya la cançó no era el que estava previst presentar, però es va haver d’aturar a causa del confinament i es va decidir dedicar-lo a tots els professionals que estan lluitant contra el coronavirus.

- Publicitat -

El 2017 vam parlar amb ell a la ràdio i aquest dilluns ho tornarem a fer, en aquest cas des del nostre Instagram live.