“Ara, aquí, present” és una de les cançons més representatives del concepte d’aquest quart disc d’estudi de la banda i gira al voltant de la idea de fusió entre el racional i l’emocional. Una mena de click que quan passa, tot canvia.

El disc 0001 és un treball ideat per Blaumut com una peça conceptual, amb cançons que parlen de l’essència humana. Va veure la llum el passat mes de febrer, amb una magnífica acollida i que ha fet del primer single, “De Veritat”, la cançó en català més escoltada a les ràdios en aquests darrers mesos.

“Ara, aquí, present” va acompanyat d´un clip d´animació molt especial ideat, dibuixat i desenvolupat pel Xavi de la Iglesia, compositor i cantant de Blaumut, amb la col·laboració de Marta Pérez i Verge de Murmuris Comunicaci, en l’edició i post-producció. Mitjançant dos personatges, simbolitza la connexió entre la part racional i emocional de les persones.
El videoclip neix en ple confinament i amb la impossibilitat d´enregistrar un clip de manera presencial amb els cinc membres de Blaumut. Després de moltes hores invertides dibuixant i creant animacions, aquesta peça acompanya el nou single tot perfilant un contingut que lliga a la perfecció amb la línia gràfica i creativa del disc 0001.

- Publicitat -

Aquest nou single arriba tot just abans de començar la gira en format acústic “0000”, on el grup tocarà els seus grans èxits i temes de l’últim treball discogràfic 0001.
En directe, Blaumut s’ha revelat com una banda imaginativa, amb la capacitat per a reinterpretar les seves cançons, adaptant el seu repertori a la perfecció a diferents tipus de format i escenari. Aquest estiu, Blaumut girarà en un format acústic, sense programacions i amb la naturalitat i proximitat que caracteritza als cinc membres de la banda oferint sempre un espectacular directe.

BLAUMUT – GIRA 0000:
11/07/2020 – FESTIVAL STRENES – Girona, Teatre Auditori (EXHAURIDES)
16/07/2020 – FESTIVAL STRENES – Girona, Teatre Auditori
17/07/2020 – LES NITS DE VILLA BUGATTI – Concert (EXHAURIDES)
28/07/2020 – CRUÏLLA XXS – Barcelona, Camp Nou
08/08/2020 – LES NITS DE VILLA BUGATTI – Concert
22/08/2020 – LA SANTA MARKET – Santa Cristina d’Aro
28/08/2020 – CONCERTS AL CAMP DE MART – Tarragona
18/9/2020 – MERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC – Vic
02/10/2020 – TERRASSA – Centre Cultural de Terrassa