La sal del mar i la pols de la terra són els dos conceptes que abracen el disc i les seves cançons, unes cançons dibuixades de desig, melancolia, natura, somnis i amb un caire intimista.

El nou treball de Cris Juanico fusiona aquests dos conceptes, frontera de dos mons, dues visions, dues versions i els dóna nom: ‘Salpols’ (RGB Suports/Aumon).

Triades d’entre els molts projectes que ha dut a terme, ja sigui amb ‘Ja T’ho Diré’ o en solitari, l’artista menorquí ens presenta un recull de cançons cantades al costat de la mar propera (ara sal) i de la terra que trepitgem i vivim (ara pols), una proposta que ens condueix musicalment pel contorn sinuós que perfila una illa com Menorca.

- Publicitat -

En les 13 cançons del disc, la veu, la guitarra i el guitarró de Cris Juanico s’acompanyen del violí de Blanca Coll i del contrabaix de Joan Solà-Morales.

Amb la producció musical del mateix Cris Juanico, ‘Salpols’ s’ha enregistrat, mesclat i masteritzat als Estudis Aumon de Ciutadella i a casa dels músics, entre la primavera i l’estiu de 2020.