The Tyets han estrenat avui “BEBESITA”, el primer senzill del disc que publicaran el 13 de novembre, tal com ells mateixos han explicat a les xarxes socials. El duet mataroní ens ha fet esperar des del juliol, quan van llançar “Menorca” per celebrar el final de la Selectivitat, per poder conèixer com sona el seu nou treball.

“BEBESITA” és una cançó molt fidel al seu estil, marca de la casa, el trapetón. A més, la lletra continua en la línia que The Tyets ja s’ha fet seva, quotidiana i segell de tota una generació. El tema ha anat acompanyat d’un videoclip rodat al seu propi estudi, La Kate Studio, “on s’escenifica la mitificació a través de Venus”, tal com comenten a la descripció.

- Publicitat -

Aquest primer senzill d’El pipeig, el seu àlbum debut, està “cantat des d’una perspectiva d’amor romàntic i influenciat per la crítica als rols de poder que sense adonar-se’n, s’estableixen en moltes relacions convencionals”. Aquesta “cançó costumista”, com els seus últims llançaments, estan sota el paraigües de Luup Records.

The Tyets va començar a petar-ho amb temes com “Tinc una casa (RRHH)” i “Hamaking”, que acumulen juntes més d’un milió i mig d’escoltes a Spotify. Altres col·laboracions com “Se queda”, amb Ferran Palau, o “Tanqueray”, amb Shurid, els han consolidat al panorama musical català actual.