Ty Dolla $ign, un dels rapers preferits de les estrelles del pop i de molts rapers, ha anunciat que el seu nou àlbum ‘Featuring Ty Dolla $igns’ surt aquest divendres 23 d’octubre.

El títol de l’àlbum té gràcia perquè està compost per 25 cançons, les quals la gran majoria són col·laboracions amb altres artistes. En aquest disc està inclòs la follia de cançó que reunia a Kanye West, FKA twigs i Skrillex. També podem veure artistes com Nicki Minaj o Post Malone com a col·laboradors en aquest nou treball musical.

Post Malone apareix com artista convidat en ‘Spicy‘, la pista número cinc del disc, la qual difícilment passarà desapercebuda en un àlbum tan llarg, ja que té potencial per donar ambdós artistes un nou èxit a les llistes.

- Publicitat -

‘Spicy’ està format per una mescla de trap amb pop i amb la melodia d’una guitarra espanyola, mentre que Post afegeix el seu reconegut vibrato. Post Malone i Ty Dolla $ign ja havien col·laborat junts anteriorment al tema ‘Psycho’, un dels majors èxits de Post.