Júlia Blum és una artista barcelonina de 24 anys que després d’haver experimentat varis anys en la música, decideix iniciar un nou rumb en la seva carrera musical sota aquest nom artístic. El seu interès per la música ve des que estava a primària. Guarda records de quan tenia 10 anys i s’apuntava als llibres de l’escola melodies que composava a classe de piano i d’escenes en les que s’inventava cançons i es passava les tardes repetint-les ja que no sabia com enregistrar-les i no volia oblidar-les.

Ja d’adolescent, es va veure molt influenciada per bandes de Pop-rock i Punk americà i escrivia lletres en anglès. Actualment, a partir d’inquietuds artístiques que ha anat trobant, la Júlia Blum vol obrir-se a noves llengües en les que escriure i explorar nous estils musicals. Just començar el 2021, dóna aquest pas endavant i publica el seu primer senzill acompanyada del segell Picap.

La primera proposta que la Júlia Blum treu a la llum és el senzill “Ja saps com sóc”, el primer tema que l’artista ha composat en català i que compta amb la col·laboració de la cantant i compositora Sara Roy.

- Publicitat -

Les primeres notes sonen tímidament i, a mesura que anem entrant als primers minuts, la cançó ens ubica a un lloc molt proper i íntim per finalment acabar creant una sensació èpica amb un conjunt de veus que acompanyen a les dues cantants.

El senzill ens parla de pors i inseguretats, de quan anem a dormir i ens quedem sols al llit donant-li voltes a tot i ens replantegem el que estem fent. “Ja saps com sóc” és el que els hi diríem a aquelles persones del nostre voltant quan no ens entenen, quan no ens sabem fer entendre o quan no gestionem bé algunes parts de la nostra vida.