Aquest diumenge Lildami ha compartit ‘2080‘ el primer senzill del seu nou disc “Viatge en espiral“, previst pel 29 de gener.

La cançó inclou la col·laboració del seu inseparable Sr. Chen, però també de Emotional G, que ja havien cantat junts en altres cançons.

El tema produït per Sr. Chen, té una influència clara del synthwave, un gènere de música electrònica influenciat per les bandes sonores de pel·lícules i videojocs de la dècada dels vuitanta. Amb aquesta influència i la temàtica de la lletra, “2080” podria ser la banda sonora de l’actualització de serials com El coche fantástico o El trueno azul o films de l’alçada de Regreso al futuro o Mad Max. El que és indubtable és que “2080” és una d’aquelles cançons que sonen a èxit des de la primera escolta.

- Publicitat -

El clip, ideat pel mateix Lildami i dirigit per Pau Griera i Lionel Estivill, és un thriller que plasma el viatge que fa el raper a través d’una tarotista de televisió, cap al futur que narra la cançó.

‘2080’ arriba després de ‘Ramiro‘ la inesperada havanera que Lildami va estrenar fa uns dies al costat del grup empordanès Arjau, en una mostra que el nou disc del terrassenc estarà ple de sonoritats que ens sorprendran.