‘Fer camí’ és una cançó inspirada en la natura i en la preocupació de la compositora Alícia Rey per la problemàtica mediambiental en què actualment es troba el planeta.

La cançó, -que molts ja haureu escoltat en el nou spot d’Ametller Origen-, l’interpreten Alícia Rey i la cantant del grup La Folie, Paula Giberga, i pretén reflexionar en veu alta sobre un tema que actualment ocupa gran part de les converses de les noves generacions entorn la salut de la terra, i de com aquesta repercuteix en la de les persones.

Amb aquest tema, la preocupació es transforma en oportunitat amb un missatge carregat d’esperança; no podem tornar enrere, però podem triar com volem avançar a partir d’ara per re-aprendre a viure i conviure amb el planeta, respectant i valorant la natura que ens envolta i a la qual formem part.

- Publicitat -

La producció, a càrrec de Jan Buxeda i Alícia Rey, i la masterització, per Manel Bach, juga amb sonoritats acústiques i electròniques buscant un so que evoluciona mentre ho fa el missatge de la lletra.

El videoclip, creat per Alícia Rey (imatges) i Sara Caballeria (il·lustracions), explica la lletra per reforçar el missatge principal de la cançó: per poder fer camí només haurem de fer el primer pas.