“Millor amb tu” és el tret de sortida de la nova etapa musical de l’excantant i compositor de Txarango Marcel Lázara i la seva companya de viatge, Júlia Arrey. Un projecte -ara rebatejat com a Marcel i Júlia- que ha arrelat amb els anys, fomentant sense pressa -slow music- el seu creixement musical que ara floreix de nou amb força amb una nova col·lecció de cançons que s’enlairaran el 19 de març amb el disc “En òrbita”.

Marcel Lázara i Júlia Arrey han canviat el seu nom artístic per Marcel i Júlia i enriqueixen la seva proposta amb una banda carregada de cares conegudes de formacions com Txarango -l’antic grup del Marcel- i Gertrudis.

El duet fa un pas més per universalitzar les seves melodies amb una producció sonora potent, i unes lletres carregades d’emoció. Marcel i Júlia posen en òrbita noves llavors on conviden a reflexionar, amb una proposta alegre i constructiva, sobre el canvi climàtic i la sostenibilitat d’un model de societat que viu allunyada dels cicles naturals de la vida. Sense cap mena de dubte, el gran repte que tenim com a individus i com a societat.

- Publicitat -