Sia amb David Guetta és una d’aquestes col·laboracions que és èxit assegurat, prova d’això cançons com ‘Titanium’, ‘Flames’, ‘Bang my head’, ‘She wolf’ i més recentment ‘Let’s love’.

Aquesta serà la desena vegada que els dos artistes s’ajuntin i l’excusa és la banda sonora de “Music“, la pel·lícula que ha dirigit l’australiana i que ahir va rebre dues nominacions als Globus d’Or.

Fes una ullada a totes les col·laboracions entre David Guetta i Sia.

- Publicitat -

La pel·lícula s’estrena als Estats Units el dia 12 de febrer, però per veure-la al nostre país encara haurem d’esperar una mica més.

La pel·lícula arriba envoltada de polèmica a causa de la representació que es fa sobre l’autisme. Algunes persones han criticat el fitxatge de l’actriu Maddie Ziegler i la inclusió d’una sèrie d’escenes que molts experts en autisme no recomanen.
Tot i que l’australiana estava molt orgullosa del seu debut, ha decidit escoltar les crítiques i incloure a l’inici de la pel·lícula “no recomana l’ús de restricció física a les persones amb autisme” i que eliminarà les escenes que no han estat ben rebudes.
Per altra banda l’australiana ha abandonat Twitter després d’aquestes crítiques.