L’artista sabadellenc Oriol Brunet, sota el nom del seu projecte musical Azul, ha estrenat avui el seu darrer senzill, “SPRING”. És un tema autoproduït i masteritzat per Arc Voltaic que ha acompanyat d’un videoclip d’estètica retro i d’aire nostàlgic. “SPRING” vol ser una cançó plena d’esperança i positivisme en un moment en què tanta falta fan i un homenatge a la primavera i a la natura.

El single ens recorda que hem d’aprofitar el temps amb les persones que estimem, tal com es mostra al videoclip, i que, al final, tot té una solució i que es pot sortir d’una situació complicada. “SPRING” contrasta amb altres temes d’Azul, com pot ser “Mother, forgive us”, més fosc i introspectiu. En definitiva, és la cançó ideal per amenitzar qualsevol vermut al sol.

Azul és el nom artístic d’Oriol Brunet, un jove de sabadell que va iniciar la seva trajectòria al món de la música col·laborant amb diversos grups i presentant el seu primer EP, Expansion and Regressionel 2018. El seu repertori, tal com es mostra a “SPRING” està clarament influenciat per artistes dels anys 60, com The Beatles o The Beach Boys, però també per grups actuals com Babe Rainbow o King Gizzard.