Carrer és el cinquè disc d’estudi d’Ebri Knight, on la banda ha seguit explorant sonoritats i estils de la mà del productor del País Valencià Mark Dasousa per assolir el que és, sens dubte, el seu disc més divers fins a la data.

Carrer és un disc fruit del context que vivim i d’aquí en sorgeix el seu títol. El carrer descriu l’espai on desenvolupem la nostra vida, les nostres relacions i les nostres lluites quotidianes; l’espai que desitgem recuperar després dels mesos de confinament i limitació social i que darrerament s’ha convertit en un espai hostil.

Ebri Knight sovint han tractat la memòria i el passat a les seves cançons, però en aquest disc han elaborat unes lletres més directes, actuals i lligades a la realitat que ens envolta. Si en el seu darrer disc de llarga durada Guerrilla parlaven de paisatges, d’estacions, del dia i la nit, a Carrer el paisatge és una ciutat i una societat més fosca on els Ebris veuen créixer espurnes d’esperança.

Aquest és també el primer disc des de la incorporació de les noves membres de la banda, amb Laia Anglada a la bateria i Alba Atcher ala flauta, fet que ha quedat reflectit en la manera de treballar les cançons i en la seva sonoritat.

Carrer consolida la feina iniciada amb l’anterior EP i és el fruit d’un any de producció i treball meticulós d’aquestes noves cançons, que juguen amb l’estil folk d’Ebri Knight destil·lat al màxim.