El grup referent de música urbana a Catalunya presenta el seu tercer treball discogràfic, ‘JETLAG’, un àlbum més madur i musicalment molt ric i variat.

Després del gran èxit de ‘TR3TZE’ i ‘Valhalla Vol.1’ el grup es va quedar amb ganes d’una gira per tot el país. ‘JETLAG’ és tot el que ha vingut després del seu èxit musical i de l’stand by de bolos a causa de la pandèmia.

Tanquen una etapa per obrir-ne una de nova: lletres plenes de reflexions, des de desamors i viatges que no es van arribar a fer, fins a raonaments sobre la vida després de la mort. 16 cançons que et fan viatjar per diferents estils, entre Trap, dancehall, dembow i fins i tot pop, i experimentant, aquesta vegada, amb més instruments orgànics com guitarres i pianos, però sense perdre la seva essència urbana i sense renunciar al mainstream. En aquest disc s’evidencia la mescla d’estils i la combinació de gustos dels 6 membres que es complementen a la perfecció.

- Publicitat -

El pas endavant que estaven a punt de donar amb ‘Valhalla Vol.1’ amb una gira que ja havia tancat més de 150 dates per la península, arriba ara. Un treball que s’ha gestat durant la quarantena i que els ha portat a assolir un creixement artístic acompanyat d’una millora de la sonoritat.

‘JETLAG’ és, sens dubte, el disc que marca un abans i un després en la trajectòria musical de 31 FAM. Un LP que recopila tot l’aprenentatge en la composició i creació dels seus temes, després d’assolir diversos singles d’or superant les 10M reproduccions i fer sold out a sales tan mítiques com Razzmatazz o Apolo.