Avui divendres 23 d’abril, després de dos anys de treball, surt al mercat el primer treball de Manel Navarro, “Cicatriz”, en format CD & vinil, i en totes les plataformes digitals. Un projecte cuinat a foc lent i que aprofundeix en la introspecció dels pitjors anys de la carrera de l’artista.

“Cicatriz” és el compendi d’un sense fi d’històries tristes i de superació, en què ha tingut l’oportunitat de compartir veu en els temes que el conformen amb artistes de la talla de Miki Núñez, David Otero, Funambulista, Bely Basarte o Belén Aguilera.

El nou treball discogràfic que presenta l’artista, és un passeig pels racons més secrets dels sentiments de Manel Navarro, amb una història profunda darrere, on es parla d’una manera crua i sincera dels que el van deixar de costat en el seu moment més complicat, i que suposa l’escenificació del procés fins a arribar a ser l’artista que sempre havia volgut ser.

- Publicitat -

Cançons melòdiques i lletres carregades d’emocions són les claus perquè el nou EP de Manel Navarro deixi en els oients una cicatriu.

Manel Navarro, ara lidera el seu projecte, agafa les regnes i promet captivar a tothom que segueixi la seva història a través de ‘Cicatriz’.