Els seguidors d’Oques Grasses feia dies que sabien que el 30 d’abril podrien escoltar una nova cançó del seu estimat grup i finalment el grup osonenc ha estrenat ‘Bye Bye’, l’avançament del cinquè disc que està previst que arribi el mes de maig.

El primer senzill ens transporta als inicis de “Fans del Sol” quan el grup va estrenar la potent ‘In the Night’, la que es va convertir en la cançó més escoltada del grup a la xarxa i la que obria la porta a nous seguidors que descobrien una de les bandes més diferents, iròniques i necessàries que tenim a Catalunya.

Amb ‘Bye Bye’ han tornat a demostrar perquè són un dels grups preferits del país, perquè tots els festivals volen comptar amb ells i perquè en gairebé tots els concerts es penja el cartell de ‘no hi ha entrades’. Des del primer segon fins el darrer ‘Bye Bye’ t’atrapa i et deixa amb unes ganes boges d’escoltar la resta del disc.

- Publicitat -

De moment haurem d’esperar encara alguns dies, tot i que alguns afortunats podran escoltar-lo íntegrament en els dos concerts que la banda oferirà aquest diumenge al Festival Strenes de Girona, pel qual no queda cap entrada disponible des de fa mesos.

El videoclip és una idea original del gran Josep Montero al costat de Mi Amargo, mentre que la direcció és d’en Pere Sala. Imprescindible.