Després d’un sòlid debut fa unes setmanes amb ‘The Spectator’ , el quartet català de rock alternatiu Punyent ens avança el seu segon single ‘On Fire’. A l’igual que molts guionistes de sitcoms que comencen escrivint el tercer o el quart episodi, ‘On Fire’ es tracta del primer tema que va escriure la banda, la cançó amb la que van veure clar que això es tirava endavant. Un tema frenètic i sense pauses, ideal per a una persecució, amb una guitarra inspirada en l’himne ‘ Go With The Flow’ de Queens of The Stone Age, i una bateria inspirada en Opeth.

Després de l’estiu, trauran el seu primer disc d’estudi, “Against Stupidity”, gravat en Ophiura Studio amb Leo Pascual i cuinat a foc lent durant molts mesos. Un disc de 8 temes que ajunta les reflexions personals i l’autocrítica de cada un dels membres, deixant un treball genuí ple d’històries quotidianes i també molta reflexió.

Punyent està format per Xavi Sánchez (1995, Barcelona, veu principal i guitarra), Jordi Montmany (1997, Calella, Guitarra solista i veu), Joan Díaz (1997, Sant Andreu de Llavaneres, Bateria) i Sergi Martínez (1995, Sant Joan Despí, baix i veu), un grup d’amics inseparables i molt transparents.

- Publicitat -