El debut musical de la Xenia, Ikigai, disponible ja a totes les plataformes digitals, culmina el seu somni de ser artista.

De la mà de Ten Productions i el seu segell Optima Music, la Xenia inicia el seu projecte artístic amb referències musicals i visuals del K-Pop (Pop Coreà) i el Pop internacional, cuidant la posada en escena i potenciant el ball i la interpretació.

A Ikigai, la Xenia vol transmetre la idea de que per aconseguir un somni es necessita molt d’esforç i creure en un mateix, sense rendir-se ni importar-nos el que pensin els demés. I tot això la Xenia ho fa cantant i rapejant en anglès i coreà.

- Publicitat -

El videoclip de Ikigai ens introdueix en una història en la que totes les imatges tenen un significat que s’anirà desvetllant en els seus propers treballs. El videoclip va ser enregistrat durant quatre dies en diferents localitzacions de Barcelona, on la Xenia i el seu grup de ball despleguen una escenografia dinàmica amb diversos canvis de vestuari.

La Xenia s’ha format en cant, ball i interpretació a la Escuela Coco Comín de Barcelona, i internacionalment a acadèmies de ball com 1Million Dance Studio, Prepix Studio i The Lab Studios. Ha format part de grups de competició en campionats internacionals de Hip Hop, destacant també individualment en diverses exhibicions de ball K-Pop, amb fites com el primer premi en la FreakCon 2020 de Málaga. La cuidada posada en escena i la força del ball i la interpretació en les seves performances son la essència d’aquesta artista.