La setmana musicalment ens deixa el so de les guitarres dels Rise Against amb “Nowhere Generation”, un disc que no decebrà als fans del grup.

Cap a un registre musical ben diferent trobem Wolf Alice i el seu tercer disc “Blue Weekend”. Alicia Keys presenta una edició de 20 anys del seu “Songs in a Mirror”. Els mítics Crowded House estrenen “Dreamers are waiting” una col·lecció de 12 noves cançons. I tampoc ens oblidem del disc que ha presentat en Rostam dels Vampire Weekend “Changephobia” o el retorn de Copa Lotus amb “Rock d’estadi”.




- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals i als nous videoclips que podrem trobar aquest divendres o que s’hagin estrenat els darrers dies en tenim un bon grapat. Des del vídeo de Dua Lipa amb ‘Love again’, passant per noves produccions de Ana Mena & Rocco Hunt, David Guetta, Calvin Harris, Jessie Ware, Billie Eilish, Marshmello, Chvrches, Jungle, John Mayer, Olivia Rodrigo en la seva etapa de HSM, blackbear amb Tate McRae, H.E.R amb una banda sonora per Netflix, A7S, Bad Bunny, Luis Fonsi o Nico & Vinz.

Les produccions de casa també estan presents amb propostes de Miquel Abras, Pantaleó, P.A.W.N. Gang, Sense Sal, Somboits o Núria Conangla.