Bounce Twice va néixer l’any 2019 com a resultat de la unió entre dos músics de dos mons completament diferents: la cantant i imatge del grup Lil Aiden, de la mà del productor i DJ Efren Kairos.

Les seves influències, igual que la seva música, tenen característiques del Hip Hop old school amb detalls del Soul, R&B i la música electrònica. Sens dubte, la potent personalitat, desimboltura i imatge de Lil Aiden acompanyada del talent d’Efren Kairos desprèn una actitud que no pot deixar-te indiferent.

Ara donen un salt en la seva carrera fitxant per un segell referent en música urbana a Catalunya: Delirics. Segell també amb el qual preparen un nou àlbum que els posicionarà ràpidament entre les bandes referents de la urbana del país. I de les poques liderades per una dona. El primer avançament és ‘T’he esborrat’, un tema que representa el moment d’alliberació després d’una relació tòxica comptant amb beats frescos i animats sense deixar de banda el seu particular toc underground. L’espurna que farà cremar els escenaris!

- Publicitat -