Bucòlic, que està format per: la Marina Miralles (veu, teclat i baix), el Toni Miralles (guitarra) i el Ferran Bretcha (bateria); publicaran, el proper 8 d’octubre, el seu primer EP “Ara que et conec” amb 5 cançons de pop fresc amb melodies dòcils que amaguen temes que potser no ho són tant.

Per anar obrint boca i fer més curta l’espera, Bucòlic presenta “L’incendi” (RGB Suports, 2021) acompanyat d’un videoclip on es mostra el foc que ho arrasa tot i un ‘jo’ que lluita, sense èxit, per apagar-lo: “fes que el foc no m’arribi al cor”.

Tant Vidal Soler (producció, enregistrament i mescla) com Víctor Garcia (masterització) han ajudat al grup a mostrar la seva essència. Un exemple clar n’és “L’incendi” (RGB Suports, 2021), on comença el joc amb la idea d’idealització i la seva desconstrucció, que anirà viatjant per les diferents peces musicals.

- Publicitat -