Amb el nom artístic de TRAMMA i només 20 anys, la Marta Romeu ja s’ha fet un lloc a l’escena urbana gironina! TRAMMA destaca per la seva energia, polivalència vocal i capacitat d’adaptació. Es mou amb naturalitat per diversos estils com el Hip Hop, R&B, el Dancehall i el Reggae.

Amb el seu primer senzill ‘FUM’, demostra el seu talent. Un còctel explosiu de reflexió, introspecció, crítica social i empoderament personal escrit per ella mateixa (veus i lletra), vestit amb la producció musical del Jan Aygua i masteritzat per ELSXNCHEZ i que ja està sonant a les ràdios de música urbana de Catalunya.

Junts formen l’equip nuclear de TRAMMA, qui ja van publicar el passat 8 d’octubre el darrer single -‘Rollin’- abans del seu àlbum debut: ‘Voldria dir-te’, un primer disc que surt a la llum el 15 d’octubre, amb la presentació oficial a La Mirona de Salt (Girona), que es mou entre el pop contemporani i les músiques urbanes a parts iguals.

- Publicitat -

Aquest disc és l’inici d’un projecte amb el nom de TRAMMA. Les 10 cançons que en formen part estan plenes de màgia i versilitat. Barrejant diversos estils com el Reggae, Hip Hop, Pop experimental, Dancehall, R&B i balades més “chill”, ens fa arribar a històries profundes d’amor i històries reivindicatives. Cadascuna d’elles et transporta a algun lloc, perquè donen la llibertat de poder interpretar-les d’una manera única i personal.