Foto Jordi Arques

Tothom té al voltant algú que s’ha passat la vida treballant per les persones a qui estimen. Han passat la vida construint uns espais on poder compartir el temps i cuidar a qui ens envolta, construint nius on poder amagar-se d’un món hostil, i recuperar-nos abans de tornar a eixir a la batalla.
Marco Pompero estrena ‘Niu‘: un homenatge al seu espai familiar i lloc de trobada.

Marco Pompero segueix el rastre de Quatre, l’EP que va publicar al mes d’abril i on reflexionava i ens donava quatre camins per assolir la plenitud humana. En aquest principi de tardor ens arriben tres cançons o camins més que comencen a arrodonir i mostrar el cosmos intern d’aquest artista alcoià que amb el pas dels anys i treballs discogràfics ha assolit un llenguatge més directe i minimalista sense deixar de costat la seua particular expressió.

Les branques que componen aquest Niu han estat a càrrec de Blai Antoni Vañó, que també ha participat amb guitarres i ha gravat, mesclat i masteritzat la cançó. Els altres músics han sigut Andreu Vidal i Dani Serra al baix i la bateria respectivament. Per altra banda la portada ha sigut a càrrec de l’artista alcoià Jordi Arques.

- Publicitat -

Niu s’uneix a Res i a Cel; tres cançons que componen el seu Tres.

Us l’estrenem en exclusiva: