La Pegatina presenta “Corea del Sur”, quart avançament del seu proper disc de col·laboracions internacionals. En aquest cas, és la banda mexicana Panteón Rococó la que participa a la cançó, probablement el grup més en forma del seu país, que recentment ha omplert tres dies seguits el Fòrum Sol, és a dir unes 70.000 persones diàries. L’admiració entre bandes és mútua i el desig de fer un tema a mitges era una cosa pendent que avui esdevé realitat.

“Corea del Sur” és un tema que apel·la als problemes sociopolítics que tenen en comú tots els països del món on “no se esconde que haya clases y niveles buscando desigualar”. És un missatge de germanor transatlàntica, on afirmen que “nos da igual de dónde seas tú”.

Al single passat vam escoltar La Pegatina amb el seu primer tema rocker, on van portar la seva forma de tocar l’estil de La Vela Puerca, grup que els va acompanyar al seu single passat. En aquesta ocasió, porten el seu estil al de Panteón Rococó, on ens trobem davant d’un potent ska-rock amb una tornada que s’intueix més coreable que mai, “quién lo Corea del Sur?”.

- Publicitat -

El videoclip oficial és un vídeo collage de nou realitzat per Patricia Bolinches, directora dels tres darrers clips del grup, i animat per Sánchez Cajal.