Potser has vist a alguna banda el seu nom, però ara no saps ben bé a on. Es diu Lewis Capaldi un cantant escocès que va irrompre al panorama musical el 2017 amb el seu primer EP “Bloom” i que no ha parat de sonar al Regne Unit i arreu d’Europa amb una veu que t’atrapa des del primer moment.

El seu nom ha sonat amb més força els últims mesos després de quedar finalista als Brit Awards a la categoria Critic’s Choice, al costat de Mahalia i de Sam Fender, que va resultar el guanyador.

Actualment es troba de gira obrint els concerts dels Bastille i de fet el podrem veure per primer cop aquest any a Barcelona el dimecres 27.

Posteriorment tindrem una nova ocasió el 29 d’octubre en el seu primer concert com a cantant principal, a la Sala Bikini de Barcelona, on ens presentarà les seves últimes composicions incloses al seu nou EP “Bleach”. Les entrades per aquest concert es posen a la venda aquest divendres 22 a través de LiveNation.es.

Capaldi va aconseguir el passat divendres la tercera posició de la llista de senzills del Regne Unit gràcies a ‘Someone you loved’, fet que té molt de mèrit amb Ariana Grande monopolitzant les primeres posicions o amb noms més forts i comercials com Sam Smith, Post Malone o Calvin Harris.

El 17 de maig publicarà el seu primer disc “Divinely Uninspired To A Hellish Extent”.