El dissabte 1 de juny arribarà al Primavera Sound una de les artistes de moda al Regne Unit, tot i que ella és dels Estats Units. Es diu Melissa Jefferson tot i que se la coneix com a Lizzo i ni de bon tros és una debutant.

Va començar el 2013 amb “Lizzobangers” i dos anys més tard arribaria “Big Grrrl Small World”. El 19 d’abril editarà “Cuz I Love You“, del qual ja n’hem pogut escoltar una bomba musical que està triomfant a les Illes Britàniques i que va camí de ser una de les cançons més fresques de la temporada. No deixis d’escoltar ‘Juice‘. No deixis de veure el videoclip i sobretot no deixis d’escoltar aquesta rapera, que amb ‘Juice’ proposa un retorn als anys vuitanta, al so positiu de la música disco i amb un productor com Ricky Reed que juntament amb una banda de tres trompetistes o cors femenins, fan d’aquesta cançó una autèntica delícia.

El 2018 també va ser notícia gràcies a ‘Boys’ un himne de l’hedonisme feminista on la cantant enumerava els tipus de nois que li agraden, des de “playboys fins a gay boys”.

- Publicitat -

També són molt recomanables les seves visites als platós de televisió on la cantant es mostra tal com és, ben natural i conquerint els cors (i les oïdes) de tots els qui la descobreixen.