Miquel Moya va néixer el 26 de març de 1998 a Sabadell. Va créixer envoltat d’un ambient familiar on la música sempre hi ha estat present. De ben petit va iniciar els estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de Cabrils, amb el piano com a instrument principal. Als 14 anys, guanya el Concurs de Música Jove del Maresme com a intèrpret solista.

En aquest moment, descobreix la capacitat d’emocionar al públic a través de la seva veu. És a partir d’aleshores on la música pren força i dóna sentit a la seva vida. Decideix formar-se i continuar estudiant dins de l’àmbit de les Arts Escèniques cursant el batxillerat artístic a l’IES XXVa Olimpíada de Barcelona. A poc a poc s’endinsa en el món del cant i la interpretació, cursant estudis de tècnica vocal amb professionals de l’escola Eòlia i de l’Aula de Música Moderna & Jazz del Conservatori del Liceu de Barcelona.

La música forma part de la seva vida fins al punt de convertir-se en la seva companya vital d’expressió d’emocions i sentiments. És a partir d’aquest moment on veu la necessitat de crear les seves pròpies cançons que aniran creixent i prenent força al seu costat. Als 17 anys comença a enregistrar les seves primeres cançons. No és fins al novembre del 2018 que decideix gravar el seu primer treball discogràfic, ‘Iris’, que veurà la llum la tador de 2019.

“Mil Coses Que Faria Per Tu” és el primer senzill de Miquel Moya, produït per Santos & Fluren a Blind Records.

Tal com ell mateix explica, la cançó “És un cant a l’amor, sobretot a l’amistat i als valors que aquesta representa, un homenatge a tot allò que faríem per les persones que ens importen i que estimem. Volia fer una cançó dedicada a totes aquelles bones persones que sempre hi són, que no et fallen, i sense les quals no t’imagines la teva vida“. Avui també presenta el videoclip, on veiem tot aquest sentiment a traves dels ulls d’una jove parella.

El jove cantant reconeix lo important que l’amistat ha estat per a ell en certs moments, i és per això que ha volgut plasmar aquest sentiment com un dels valors imprescindibles per a viure.