Natural de Centelles, David Nuri comença a tocar el saxo alt amb 10 anys a l’escola municipal del seu poble. Anys més tard canvia el saxo alt pel saxo tenor i comença a tocar amb músics d’arreu de la comarca. Durant aquests anys, també estudia la carrera de Publicitat i Relacions Públiques. Més tard, entra a l’ESEM Taller de Músics per cursar els estudis superiors de interpretació saxo jazz.

Va formar part del grup Bonobos del que era cantant i saxofonista amb els que va tocar durant 6 anys per arreu del territori català, amb els que va enregistrar dos discs. A part, va formar part de la gira mexicana del grup Txarango i va participar en el final de gira 2016 dels Catarres, amb els que ha gravat el seu últim disc “Tots els Meus Principis”.

També ha format part d’altres formacions i ha col·laborat amb altres músics com Nyandú, Victor Nin, Babylon Roots Wolfish, Nuna, Laura Cruells, Jambalaya o La Selva Big Band havent participat a festivals com U-Zona Reggae, Voll-Damm Festival de Jazz de Vic, Acampada Jove, Festival Connexions, Clownia Festival o Telecogresca entre d’altres.

Ara estrena ‘Guerra i Pau’ amb un videoclip molt original, que com ell recomana és millor mirar-lo des del mòbil!