A vegades tenim la mania d’anar a buscar les coses a fora, quan aquí a Catalunya es fa música urbana de qualitat i que triomfa entre els més joves (i els no tan joves).

Avui anem fins a Badalona per parlar dels Tixin’, un grup que combina des del trap, passant pel R&B o el dancehall.

Van iniciar-se amb aquest projecte el 2017 i ja el primer any van sonar amb força al costat d’altres noms que estan revolucionant l’escena urbana del país.

Abans no es publiqui el seu pròxim disc que arribarà al llarg de l’estiu i que inclourà 13 cançons i algunes col·laboracions, han compartit a través de les diferents plataformes com Spotify o Youtube un EP “Pixin” format per cinc peces que se sumen a altres que havien publicat anteriorment com ‘Temps al temps’ o ‘Amunt i avall’.

La majoria de les cançons han anat acompanyades de vídeos que han agradat molt entre el públic adolescent. I és que per exemple ‘Temps al temps’, parla d’una història d’amor adolescent i això fa que els joves se sentin molt identificats amb les lletres. Algun dels vídeos suma més de 100 o 200.000 reproduccions al seu canal de Youtube.