10 noves cançons que ens han marcat aquest 2015, que han triomfat. Amb bona presència d’artistes canadencs o britànics, també algun dels Estats Units i fins i tot catalans.


Recupera la 1a Part
Recupera la 2a Part
Recupera la 3a Part

Les 75 cançons de 2015 – (30-21)

30 Meghan Trainor – Dear Future Husband

- Publicitat -
Molts es pensaven que això de Meghan Trainor, seria un One Hit Wonder, i que després de All About That Bass, no hi hauria res més! Doncs s’equivocaven! La cantant, ha arribat per quedar-se i ho ha demostrat amb temes com Lips are moving, Like I’m Gonna Lose You, al costat de John Legend, Marvin Gaye, amb la seva parella Charlie Puth o Dear Future Husband, el deliciós tercer senzill de Title.
Trainor, està preparant el seu segon disc, que tot sembla indicar que arribarà entre febrer i març.

29 Els Catarres – En Peu de Guerra

Uns altres habituals en el resum de l’any, són Els Catarres, ara amb En Peu de Guerra, la potent carta de presentació de Big Bang, el disc que van presentar aquesta temporada, i on també trobàvem altres bones cançons com El món és teu, Sota la llum del sol o Estels al vent.
La banda continua En Peu de Guerra!

 

28 LunchMoney Lewis – Bills

LunchMoney Lewis va aparèixer del no-res amb Bills, una cançó repetitiva i plena de ritme, que ràpidament va aconseguir repercussió als mitjans i van propulsar a aquest artista, fins al moment desconegut per la majoria, però que s’haurà de veure si continua triomfant o es queda amb un sol èxit.

27 James Bay – Hold Back The River

James Bay, el guanyador del premi Critics Choice Award 2015, segons els experts britànics, i una de les apostes del BBC Sound Of, s’ha passat l’any donant a conèixer el seu debut, Chaos And The Calm, amb cançons com Hold Back The River, tot un èxit de vendes i entre els seus seguidors, per aquesta bonica balada, que guanya amb la presència del seu gran registre vocal.

26 Nyandú – Ens Tornarem A Veure

Aquesta cançó dels Nyandú, ens va atrapar des del primer cop que la vam escoltar. Quina força, quina energia, quin bon rotllo de tema! La cançó forma part del seu nou disc Bum!, ple de bons moments, un altre exemple és Vida amb Joan Colomo.
Un dels grups més en forma del nostre país.

25 Justin Bieber – What Do You Mean?

Justin Bieber va sorprendre amb el so de What Do You Mean? Fins i tot els que no eren molt seguidors del jove artista, es van haver de treure el barret amb una peça com aquesta, que segurament si hagués cantat un altre artista, l’haurien considerat brutal.
Un cop més, ha estat un èxit de vendes, així com els següents senzills, Sorry o Love Yourself, escrita al costat del britànic Ed Sheeran.

 

24 Carly Rae Jepsen – I Really Like You

Quan molts es preguntaven a on era la cantant del Call me Maybe, Carly Rae Jepsen va aparèixer per fer-los callar tots amb I Really Like You, una efectiva proposta que ràpidament es va convertir en tot un èxit, però no el seu disc Emotion, que va veure com uns canvis en la data de publicació, depenent del país, provoquessin que fos un fracàs de vendes.

23 Madcon & Ray Dalton – Don’t Worry

Un altre d’aquells grups que ja donaven per acabats, Madcon van tornar amb Don’t worry, una cançó d’aquelles que animen el dia a qualsevol. 8 anys després de triomfar amb Beggin’, els noruecs ho havien tornat a fer.
Haurem d’esperar 8 anys més pel següent èxit?

22 Wolf Alice – Bros

Una de les sensacions del 2015, Wolf Alice, van debutar amb My love is cool, un disc perfecte, format per un grapat de cançons molt efectives, entre elles Bros, suggerent i que amb poc ja t’ha conquistat.
Una banda amb un gran futur al davant.
21 Drake – Hotline Bling

Drake és un dels artistes que més ha venut en el 2015 i és que tant en solitari com amb col·laboracions, el raper aconsegueix captivar al personal. Això mateix ha passat amb Hotline Bling, la seva darrera cançó, que en poc temps ja ocupava posicions capdavanteres de les llistes de tot el planeta, amb una base rítmica molt interessant i un artista que tot el que toca es converteix en or.