Ens anem apropant a les primeres cançons d’aquest 2017, de moment repassem ara les que van del 20 a l’11.

Recupera la primera part (100-81)
Recupera la segona part (80-61)
Recupera la tercera part (60-41)
Recupera la quarta part (40-21)

Les cançons del 2017 (20-11)


20 Ed Sheeran – Galway girl

- Publicitat -
De nou el cantant britànic Ed Sheeran torna a aparèixer, en aquest cas amb Galway girl, la cançó que va suposar el tercer senzill de Divide i que ens va acompanyar durant molts mesos, sobretot els estiuencs. Poques vegades un artista aconsegueix situar a tots els seus senzills a les llistes mundials, però Ed Sheeran pot amb això i molt més.

19 Els Amics de les Arts – El seu gran hit

El primer cop que vam escoltar El seu gran hit vam quedar amb la boca oberta. No ens podíem creure el que acabàvem de viure. Això eren Els Amics? Amb poc temps la cançó va rebre el suport dels seus incondicionals i a hores d’ara ja és una de les més esperades dels seus directes. Arribarà algun dia a convertir-se en El seu gran hit?

18 DJ Khaled feat. Justin Bieber & Quavo – I’m the one

Ja hem dit anteriorment que Justin Bieber ha tingut un any rodó tot i no tenir disc, i és que no ha parat de fer col·laboracions que li han reportat molt d’èxit. Una d’elles va arribar a l’estiu, al costat de DJ Khaled i amb I’m the one, la cançó que servia per presentar el nou disc del DJ. Ràpidament es va situar número 1, com tot el que toca el canadenc.

17 Shawn Mendes – There’s nothing holding me back

El canadenc Shawn Mendes ha tingut un bon any, gràcies al seu disc Illuminate i a temes com aquest There’s nothing holding me back, que no han fet sinó confirmar al cantant com una de les referències musicals del seu país, més enllà de Justin Bieber o Drake.

16 The xx – On hold

Una de les propostes més alternatives de la llista amb The xx, que han publicat un gran disc aquest any amb On hold com a carta de presentació. Una d’aquelles cançons que ens van enamorar el primer cop que la vam escoltar i per tant és més que merescut aquest lloc que ocupen.

15 Clean Bandit feat. Zara Larsson – Symphony

Doble èxit pels britànics aquest any, primer amb Rockabye i després amb Symphony, que amb la col·laboració de la sueca Zara Larsson, que van captar l’atenció dels seus seguidors, que van quedar meravellats amb aquesta unió.

14 Harry Styles – Sign of the times

Un altre dels components de One Direction que han fet fortuna en solitari. Harry Styles es va presentar amb aquesta preciosa balada que ens ha estat fent companyia al llarg de l’any i que després d’escoltar la resta de cançons del disc, ens fa preveure un molt bon concert el 2018 quan vingui a Barcelona.

13 Bruno Mars – That’s what I like

Aquesta ha estat de llarg la cançó més exitosa de 24K Magic. That’s what I like va marcar intensament els primers mesos de l’any i va catapultar la popularitat del disc. Va mantenir-se al primer lloc de les llistes mundials durant moltes setmanes i és una d’aquelles cançons que posen les piles a qualsevol.
El seu videoclip ja supera els 1000 milions de reproduccions a Youtube.
12 Maroon 5 feat. Future – Cold

Una altra cançó de Maroon 5 a la llista i és que el grup d’Adam Levine no sé com s’ho fa però publica cançons com a xurros i tots tenen aquell so característic, que fan que ens hi enganxem ben de pressa, tot i que en alguns casos les arribem a avorrir del molt que arriben a sonar a tot arreu.

11 Calvin Harris feat. Frank Turner & Migos – Slide

A les portes del top 10 s’ha quedat Calvin Harris amb Slide, la cançó que marcava el canvi musical que ens vindria amb el nou disc.
Aquesta peça va costar d’entrar, però després era d’aquelles que se t’enganxava moltíssim.