40 OFENBACH

Katchi

Enganxifosa com una mala cosa, així és el ‘Katchi’ dels Ofenbach, que ens va acompanyar durant els primers mesos del 2018 i que tot i la seva curta duració ens passàvem l’estona cantant-la en un bucle infinit.


39 RITA ORA

Anywhere

Ha estat un bon any per la britànica Rita Ora, que ha aparegut anteriorment en aquest repàs del 2018, en aquesta ocasió amb ‘Anywhere’, segurament la cançó més popular d’aquest any i només superada per ‘Your song’. Totes elles formen part del seu disc Phoenix, del qual segur que n’anirem escoltant moltes més cançons l’any vinent.


38 TIËSTO & DZECO FEAT. POST MALONE

Jackie Chan

El famós actor Jackie Chan era el protagonista d’aquest tema dance on col·laborava un dels noms de moda, Post Malone, que aportava una dosi més de talent en una cançó amb la qual era impossible no posar-se a ballar i cantar.


37 OBESES

Ens en sortirem

No us podem enganyar, som uns autèntics fans d’Obeses, una banda amb un talent enorme i a vegades no prou reconegut pels mitjans de comunicació, que tot i això sembla que amb ‘Ens en sortirem’ i la resta de cançons del seu últim disc van veure per fi la seva mestria. Tot un himne pel poble i pel grup.


36 BEBE REXHA FEAT. FLORIDA GEORGIA LINE

Meant to be

Gairebé 600 milions de reproduccions acumula aquest ‘Meant to be’, una cançó que formava part d’un EP de Bebe Rexha i que durant els primers mesos d’aquest any ens va acompanyar, combinant el R&B i el country d’una manera excelsa.


35 TROYE SIVAN

My My My

La primera vegada que vam escoltar ‘My My My’ vam quedar meravellats amb la nova proposta d’un cantant i actor que ens encanta tot el que fa i que sembla que de mica en mica la indústria musical li va reconeixent el seu talent. Amb nominacions a diferents premis i amb un bon grapat d’artistes que tenen ganes de col·laborar-hi. Llarga vida a Troye Sivan.


34 LOST FREQUENCIES

Crazy

El belga Lost Frequencies sempre aconsegueix situar-se entre els resums de l’any, ja sigui per temes curts però intensos que acaben atrapant-te o aquest any per col·laboracions sonades. Però per sonat aquest ‘Crazy’, que va deixar-nos enganxats i no podíem parar d’escoltar-lo com bojos.


33 TXARANGO & MANU CHAO

Terra endins

Txarango s’agafaren el 2019 per descansar, després d’un any on no han parat quiets i on ens han deixat cançons tan alegres com ‘Terra endins’, en col·laboració amb Manu Chao. Durant sis mesos la cançó va formar part de la nostra llista, per això la trobem en aquesta gran posició pel grup.


32 ZEDD & ELLEY DUHÉ

Happy now

El productor Zedd s’ha especialitzat per remixos la mar d’interessants però també per creacions pròpies com aquest ‘Happy now’, que durant molts mesos ens ha aportat la seva dosi de felicitat, que sempre va bé.


31 LIAM PAYNE & RITA ORA

For You

Liam Payne i Rita Ora (que torna a aparèixer a la llista) amb una cançó de la banda sonora de Fifty Shades Freed, unes pel·lícules que en la majoria de vegades el millor de tot són les cançons que hi sonen. Aquesta vegada no en va ser una excepció i aquesta en va ser la cançó principal i la que més cops va sonar.


30 DUA LIPA

IDGAF

Dua Lipa ha tingut un any 10 i cada cop són més els artistes que la volen per fer alguna col·laboració. Ja sigui amb Calvin Harris, Diplo o Mark Ronson. En aquesta ocasió l’escoltem en solitari amb una melodia molt bonica que ens va encantar des de la primera vegada que la vam descobrir.


29 SUU

Lligar no és lo teu

La instagramer Suu va presentar el seu debut Natural amb aquesta cançó anomenada ‘Lligar no és lo teu’, que enamorava per la seva proximitat i pel missatge que transmetia. Li desitgem molts més èxits i és que fan falta moltes més com ella en un món de la música massa masculí.


28 ANNE MARIE

2002

No sabem exactament el què, però aquest ‘2002’ d’Anne Marie és una d’aquelles cançons que hem escoltat aquest 2018 que més ens han enganxat. I sembla que no només ens ha passat nosaltres i és que en pocs mesos acumula més de 330 milions de reproduccions tan sols a Spotify, fet que confirmen a la cantant com una de les propostes pop més suggerents del moment.


27 JONAS BLUE FEAT. JACK & JACK

Rise

Un altre nom habitual dels resums de l’any és Jonas Blue, el productor britànic que ens va seduir ‘Perfect Strangers’, ‘Mama’ o ‘Fast car’ i que aquest any ho ha tornat a fer en companyia de Jack & Jack a ‘Rise’, una de les cançons incloses al seu primer disc Blue. Pop dance elegant i que entra bé a qualsevol hora del dia.


26 DRAKE

In my feelings

Què seria d’un resum de l’any sense el canadenc Drake? Acostumat a situar-se al top 3 del més escoltat, aquest any el fet de llançar fins a 21 cançons del disc Scorpion li ha passat factura i és que s’han anat dividint les setmanes dels seus senzills. El darrer d’ells va ser ‘In my feelings’, que va aparèixer durant l’estiu i que va venir acompanyat d’un perillós repte que en pocs dies es va convertir en viral.


25 KYGO FEAT. IMAGINE DRAGONS

Born to be yours

Si en solitari els Imagine Dragons ja són uns cracs, si a sobre li sumes al productor i DJ Kygo el resultat només pot ser espectacular. A ‘Born to be yours’, vam descobrir una altra cara del grup americà i ens vam deixar atrapar per aquesta producció sublim, com tot el que fa el noruec.


24 LOST FREQUENCIES FEAT. JAMES BLUNT

Melody

James Blunt va deixar de fer balades ensucrades quan Robin Schulz el va fitxar per cantar a ‘Ok’ i sembla que li va agradar tant, que va decidir repetir, aquesta vegada amb el belga Lost Frequencies, que el va contractar perquè posés veu a ‘Melody’, un nou èxit marca de la casa que en pocs dies ja sonava a tot arreu.


23 JOAN DAUSÀ

La gran eufòria

Acompanyat d’un videoclip espectacular i ple de cares conegudes, Joan Dausà va pujar-nos els ànims i l’alegria amb ‘La gran eufòria’, la cara de presentació del disc Ara som gegants, una peça que com indica el títol només et pot portar coses positives i eufòriques. El mateix que li ha passat al músic, que ha tingut un any d’allò més bo, tal com es mereix un artista del seu nivell.


22 5 SECONDS OF SUMMER

Youngblood

El 2018 ha consagrat els 5 Seconds of Summer que mai havien assolit un èxit tan mundial com aquest ‘Youngblood’, que ha sonat a emissores on mai els havien punxat. La seva música ha sonat des d’Austràlia, passant per Catalunya, els Estats Units o qualsevol racó del planeta. Un molt bon any per un grup i una cançó que ens motiven i molt.


21 YEARS & YEARS

If you’re over me

Els britànics Years & Years són una altra de les bandes que més ens agraden, d’ençà que els vam descobrir amb temes com ‘King’ o ‘Shine’. Enguany han reaparegut amb un segon disc, que una vegada més amagava un segon senzill més potent que el primer. ‘If you’re over me’, donava la dosi perfecta d’alegria i festa, que tant ens agrada amb els d’Olly Alexander.