10 DAVID GUETTA FEAT. SIA

Flames

No era la primera ni la segona vegada que el francès David Guetta demanava l’ajuda de Sia, per confeccionar una nova cançó. En aquesta ocasió el tema era ‘Flames’, una producció 100% Guetta, que evidentment va tenir la recompensa esperada i s’ha convertit en una de les referències dance de l’any.


09 GEORGE EZRA

Shotgun

Si amb ‘Paradise’ George Ezra va obrir la llauna del seu nou disc, amb ‘Shotgun’ va remenar-ho i de quina manera. Número 1 durant diferents setmanes al Regne Unit i una de les cançons més sonades durant els mesos estiuencs. La veu de George Ezra no et deixa indiferent i fa de les seves cançons una cosa que molts altres artistes intenten però no aconsegueixen, donar-li una personalitat que pocs arriben a tenir.


08 POST MALONE

Better now

Una altra cançó de Post Malone a la llista i aquesta vegada amb ‘Better now’, que durant més de 7 mesos va ocupar una de les posicions de la nostra llista. No podem negar que és un èxit incontestable, número 1 durant vàries setmanes als Estats Units i altres països i una de les imprescindibles de l’any.


07 BUHOS

Volcans

Tercera aparició dels Buhos entre les 100 cançons de l’any i evidentment aquests ‘Volcans’ es troben entre les 10 més importants del 2018, per la transcendència que ha tingut al llarg dels últims mesos i per la gran elecció que va fer el grup català a l’hora de triar-la com a carta de presentació de La gran vida. Nosaltres ho diem alt i fort: llarga vida als Buhos!


06 MAROON 5 FEAT. CARDI B

Girls like you

‘Girls like you’ va situar-se com a número 1 en una gran quantitat de llistes i durant moltes setmanes consecutives. No cal ni dir que el fitxatge de Cardi B per la cançó va ser un encert absolut i que la versió original del tema va guanyar molt més amb aquesta incorporació. La peça se situa entre les grans de la banda i amb un videoclip ple d’estrelles que suma més de 1500 milions de reproduccions a Youtube.


05 ED SHEERAN

Perfect

Ja sigui amb Beyoncé com sense, Ed Sheeran ha tingut un any 2018 perfecte i aquesta és l’única cançó que ja apareixia en el resum del 2017 i que de nou entra el del 2018. ‘Perfect’ va aguantar 41 setmanes a dins La llista, sent la cançó que més ha resistit a dins en els més de 5 anys que cada setmana s’actualitza.
Una balada preciosa i ja una de les més importants de la trajectòria del britànic.


04 DOCTOR PRATS

Caminem lluny

El bon moment que viu la música en català ho demostra el fet que el número 4 de les 100 cançons més importants de l’any trobem ‘Caminem lluny’, el potent primer senzill de Venim de lluny, el darrer disc dels Doctor Prats, que des de Terrassa i per tot el país van atrapar-nos amb una cançó que venia acompanyat d’un videoclip molt necessari i interessant. Ens encanten ells i la música que fan.


03 ELS CATARRES

Fins que arribi l’alba

Els Catarres situen al tercer lloc del 2018 a ‘Fins que arribi l’alba’, una peça que durant 8 mesos va formar part de la nostra llista i que ens va atrapar de mala manera. Una cançó perfecta per presentar Tots els meus principis, un celebrat retorn pel grup d’Aiguafreda, que els ha portat a actuar durant tot l’any, portant l’alegria allà a on anessin.


02 RUDIMENTAL FEAT. JESS GLYNNE, MACKLEMORE & DAN CAPLEN

These days

L’èxit més sonat dels Rudimental, al costat de Jess Glynne, Dan Caplen i Macklemore és aquest ‘These days’, que durant més de 9 mesos va formar part de la llista, deixant-nos captivats per la barreja d’estils que té i per portar-nos un bon rotllo brutal. Una cançó que cada cop que l’escoltàvem havíem d’apujar el volum.


01 CALVIN HARRIS FEAT. DUA LIPA

One Kiss

I també amb més de 9 mesos a la llista trobem la col·laboració perfecta entre Calvin Harris i Dua Lipa, una peça que des del primer dia que la vam escoltar vam saber que estàvem davant d’un número 1. No només per comptar amb dos artistes que saben el que és l’èxit sinó també per tota aquesta màgia que rodeja aquest ‘One Kiss’, el número 1 global d’aquest parell de cracs. Un petó pels dos i gràcies.