Foto: Michal Novak

Ja ha començat l’estiu 2019 i amb ell la calor, les festes, les vacances (per alguns) o la platja. Però a tot plegat li cal una banda sonora, unes cançons que no sempre brillen per la seva qualitat artística, però que ens enganxen i no les parem d’escoltar en qualsevol xiringuito, festa o bar a on anem.

Nosaltres us proposem les que creiem que seran les 20 cançons d’aquest estiu, algunes de les quals no són ni de bon tros estrena dels últims dies, però sí que sonen sense parar com la que per nosaltres serà en majúscules LA CANÇÓ DE L’ESTIU 2019: ‘In the night’ d’Oques Grasses. Porta mesos acompanyant-nos, però té tot el que ha de tenir per seguir sonant i fent-nos feliços durant aquests mesos calorosos.

A la llista també trobem a ‘Calma’ i ‘Con Calma’, que vénen a ser els ‘Despacito’ del 2019, Billie Eilish i el seu ‘bad guy’, la nova de Katy Perry ‘Never really over’, la producció de Martin Garrix amb Macklemore i Patrick Stump de Fall out boy amb un títol més que convincent ‘Summer days’, el que va interpretar a Eurovisió la cançó d’Itàlia, Mahmood ‘Soldi’, des d’Austràlia el so de 5 Seconds of Summer amb ‘Easier’, el duet d‘Ed Sheeran amb Justin Bieber amb ‘I don’t care’, Alan Walker amb ‘On my way’, la nova col·laboració entre Shawn Mendes i Camila Cabello ‘Señorita’, Lil Nas X amb ‘Old town road’ o cançons de casa com ‘Les teves pigues’ dels Doctor Prats, ‘Apropa’t dels Itaca Band o ‘Martina’ d’Els Catarres.

- Publicitat -

Avicii també pensem que seguirà sonant amb força aquests pròxims mesos i estem detectant que ‘Heaven’ amb col·laboració del vocalista dels Coldplay Chris Martin, està començant a despuntar a les principals llistes, així com el talent de Lizzo i el seu ‘Truth hurts’. Meduza i Goodboys porten setmanes sonant al Regne Unit i és que el ritme de ‘Piece of your heart’ enganxa de mala manera.

I no tot és ritme, a l’estiu també hi ha temps per relaxar-se i està del chill i escoltar la veu de Lewis Capaldi amb ‘Someone you loved’ o per descobrir a Dominic Fike i ‘3 nights’.
I tot això a l’espera que aparegui una supermegahipercol·laboració entre artistes llatins i anglesos i facin la bomba de l’estiu que segur que apareixerà o que Ed Sheeran i alguna de les seves moltes col·laboracions enganxin sense parar com va passar amb el ‘Perfect’.

Sigui com sigui les nostres 20 propostes us les hem deixat a una llista de reproducció d’Spotify perquè les degusteu les vegades que faci falta. I bon estiu!