Quan queden pocs dies per acabar el mes d’agost, Spotify ha presentat la llista de les cançons més escoltades a l’estat espanyol i a nivell mundial i en ell es pot observar el bon moment que viu la música llatina i urbana, que cada vegada té més presència no només a les emissores de ràdio sinó també a les llistes de Spotify, Youtube o dels més escoltats arreu del món.

Pel que fa a l’estat espanyol el més escoltat ha estat Bad Bunny amb ‘Callaíta‘, que suma més de 240 milions de reproduccions. I de fet en el top 10 també trobem ‘Soltera’ amb Daddy Yankee o ‘No me conoce’. A la llista també figuren ‘Otro trago’, ‘China’, ‘Cristina’, ‘Contando lunares’ o ‘Con altura’.

TOP 10 ESPANYA

- Publicitat -

1 Bad Bunny – Callaíta
2 Bad Bunny – Soltera
3 Sech – Otro trago
4 Bad Bunny – No me conoces
5 Anuel AA – China
6 Don Patricio – Contando lunares
7 Maffio – Cristina
8 Rosalía – Con altura
9 Shawn Mendes i Camila Cabello – Señorita
10 Maluma – 11PM

Pel que fa a nivell mundial la primera posició és pel duet entre Shawn Mendes i Camila Cabello a ‘Señorita‘, seguit per ‘I don’t care’ d’Ed Sheeran i Justin Bieber. Billie Eilish és tercera amb ‘bad guy’.

TOP 10 INTERNACIONAL

1 Shawn Mendes i Camila Cabello – Señorita
2 Ed Sheeran i Justin Bieber – I don’t care
3 Billie Eilish – Bad guy
4 Lil Nas X – Old town road
5 Bad Bunny – Callaíta
6 Ed Sheeran i Khalid – Beautiful People
7 Sech – Otro trago
8 Lewis Capaldi – Someone you loved
9 Post Malone – Goodbyes
10 Post Malone – Sunflower