Alfred García, el quart finalista d’Operación Triunfo 2017, va anunciar fa poc que estava tramant “una cosa molt xula” amb el grup irlandès U2. Des de llavors res se sabia de la col·laboració, fins ara.

Ha estat la banda qui ha publicat a Instagram un vídeo protagonitzat per l’Alfred, en el qual parlava en anglès de música, d’Operación Triunfo, de les seves vivències en el seu primer concert d’U2 i de la importància de compondre cançons amb missatges rellevants.

El vídeo conclou amb l’Alfred afirmant que “és molt important fer música que parli dels problemes amb els refugiats i hem de fer el que estigui al nostre abast per ajudar-los“. El cantant del Prat de Llobregat vesteix en aquesta declaració la mateixa camisa que portava el dia que anunciava la seva col·laboració amb U2, el dia que el grup oferien el seu segon concert a Madrid aquest setembre.

Encara no se sap més detalls d’aquesta increïble fusió, però, en qualsevol cas, és una promoció genial per l’Alfred, qui treballa actualment en el seu àlbum després de sortir de l’acadèmia d’OT, “1016”.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

A part of my life…’ Spanish singer-songwriter @alfredgarcia on getting to see U2 play live. #U2 #U2eiTour #alfredgarcia #U2SongsofExperience

Una publicación compartida de U2 Official (@u2) el