Alfred García ha donat la gran notícia als seus seguidors i és la data de publicació del seu esperat disc “1016”, que arribarà pocs dies abans de les festes de nadal, el 14 de desembre, fet que fa preveure que serà un dels discs més venuts durant aquelles setmanes.

La gravació s’ha fet als estudis Music Lan i tal com ha anat explicant el cantant a través de les xarxes socials, per fer el disc va conviure amb el seu equip tècnic per poder agafar més complicitat.
També ha confirmat que a part de cantar, també ha gravat alguns dels instruments que sonen al disc. De fet durant les gravacions de les maquetes, ell va arribar a tocar-los tots.

Aquest anunci arriba després que el cantant català hagi posat en negre totes les seves xarxes socials abans de donar l’esperada notícia.

Des de feia setmanes hi havia molts rumors que apuntaven que aquesta seria la data de publicació i és que just aquella setmana comença en dia 10 i acaba en 16 i els divendres acostumen a ser els dies que es publiquen els discs, per tant el 14 de desembre semblava la data esperada per molts. I per si no n’hi hagués prou, el cantant va néixer un dia 14 (de març). El nom de 1016 com bé saben els seus seguidors és el que el va acompanyar durant els càstings per accedir a l’acadèmia d’OT 2017.

Alfred va ser tendència durant tota la nit a Twitter amb l’etiqueta #AlfredGarcia1016 i ha aprofitat per demanar als seus seguidors que li fessin preguntes sobre el disc.

També ha explicat que donarà a conèixer totes les cançons del disc al llarg dels pròxims dies, però que no les dirà ell mateix, sinó altres persones, com Itziar Castro que ha estat la primera d’avançar el tema que obrirà el disc.