John Lewis & Partners Christmas Ad 2018 - #EltonJohnLewis ?

Elton John està aconseguint està en boca de tothom les darreres hores, gràcies a un anunci autobiogràfic d’uns grans magatzems dedicats a la decoració, el bricolatge i la jardineria, que cada any acostumen a presentar un anunci televisiu. Aquest any està protagonitzat pel cantant britànic, que des de casa seva i assegut al piano, recorda amb nostalgia la seva vida, mentre sona la seva coneguda cançó ‘Your song’. L’anunci va recreant les diferents etapes de la seva vida, entre elles les festes nadalenques quan era un nen.

El vídeo s’ha fet viral amb molt poques hores, gràcies a que un bon grapat de cares conegudes n’han fet ressò a la xarxa i ja acumula prop de 5 milions de visualitzacions en pocs dies.

En algunes cases d’apostes ja s’especula que aquest anunci podria provocar que Your Song, pugui arribar fins al capdamunt de la llista britànica.

El cantant va ser notícia fa uns mesos en anunciar que es retirava dels escenaris amb una última gira que està tenint una acceptació brutal, fet que fins el 2020 el popular artista continuï oferint concerts.