Little Mix des del 2011 han anat avançant com a girlband i actualment són considerades una de les més importants del moment. I aquesta fama, com ja sabem, comporta molts afalacs però també moltes crítiques i aquest segon punt és amb el que s’han basat per a fer la lletra del nou senzill Strip.

En una fotografia publicada a l’Instagram oficial del grup, podem veure com JesyLeighAnnePerrie i Jade, les components del grup, mostren el seu cos despullat amb paraules escrites en anglès pel seu cos. Aquestes paraules són insults i critiques que han anat rebent des que Little Mix van néixer com a girlband el 2011. El que volen demostrar amb el text que acompanya a la foto (que és també part de la lletra del nou senzill) és que aquestes paraules ja no els hi afecten i a la vegada, maten dos ocells d’un tret.

- Publicitat -