A les 5 de la tarda d’aquest dimecres era l’hora confirmada per anunciar-se el cartell de la pròxima edició del Primavera Sound, que enguany ho anunciaria a través de l’emissora de ràdio que van engegar fa alguns dies.

Des de principi del programa hi ha hagut problemes de so que tallaven l’emissió de l’especial i la xarxa s’omplia de comentaris negatius i demanant l’anunci del cartell que a hores d’ara quan escrivim aquest article (les 7 de la tarda) encara no s’ha fet públic.

A les 6 de la tarda ha començat un directe a través de Youtube on s’han presentat alguns dels presentadors de Ràdio Primavera Sound, fet que no ha aixecat massa expectació entre els que estaven connectats al directe, que feia estona que volien saber el cartell de la pròxima edició.
Tota la transmissió ha provocat diferents problemes de so, micròfons oberts, crits, errors de realització i mentrestant la xarxa demanant desesperadament que es comencin a presentar els artistes del 2019.

- Publicitat -