Aquesta matinada ha tingut lloc a Atlanta la Super Bowl, on els Patriots de Tom Brady han vençut als Rams i on Maroon 5 han sigut els protagonistes durant la mitja part en un dels moments televisius més vistos de la temporada.

L’espectacle ha comptat amb la participació dels rapers Big Boi i Travis Scott i amb un bon grapat de flames que escalfaven l’ambient.

Maroon 5 van fer acte de presència en un escenari en forma de la M del seu nom i on va començar a sonar ‘Harder to love’ i ‘This love’. A continuació van aparèixer els personatges de Bon Esponja, que per cert van ser un dels que van aixecar més comentaris a la xarxa amb un bon grapat de mems que van animar la nit. De cop va caure un meteorit a sobre l’escenari i va aparèixer Travis Scott amb el seu espectacle, que al vídeo queda censurat en alguns moments per les paraules que els americans consideren inapropiades.

- Publicitat -

Entre les altres cançons que vam poder escoltar hi havia el seu gran èxit ‘Girls like you’, tot i que Cardi B es va negar a actuar i això que aquella mateixa nit estava a la zona. Van decidir substituir-la per un cor de gòspel.

A continuació va arribar un dels moments més espectaculars i bonics de la nit amb un fragment de ‘She will be loved’, quan uns drons van dibuixar al cel les paraules “One Love”. Va sonar un fragment de ‘The way you move’ dels Outkast i tot plegat es va rematar amb ‘Sugar’ i ‘Moves like Jagger‘.

Enguany l’encarregada d’un altre dels moments musicals de l’esdeveniment com és la interpretació de l’Himne dels Estats Units va ser la coneguda cantant Gladys Knight.