Foto: Samir Hussein/Redferns)

Ed Sheeran continua immers en la seva gira mundial que l’ha de portar a Barcelona el 7 de juny amb totes les entrades exhaurides i avui hem conegut la notícia que una de les seves cançons de més èxit ‘Shape of you‘ podria ser que no arribés a sonar durant el concert que haurà d’oferir el 3 de maig a Jakarta, ja que el govern d’Indonèsia ha emès un comunicat explicant que hi ha fins a 85 cançons que només es poden reproduir o emetre entre les 10 i les 3 de la matinada perquè estan considerades pornogràfiques.

Tal com informa el govern la llista només és una pauta i no és cap regulació, però les emissores de ràdio i les televisions podrien ser sancionades si no segueixen les indicacions.

‘Shape of you’ és una de les cançons occidentals que està prohibida, juntament amb ‘Mr Brighside’ de The Killers, ‘Sangria Wine’ de Camila Cabello, ‘Dusk till dawn’ de Zayn i Sia, ‘Wild Thoughts’ de DJ Khaled i Rihanna, ‘Love me harder’ d’Ariana Grande o ‘Versace on the floor’ i ‘That’s what I like’ de Bruno Mars.

A hores d’ara no se sap si el britànic inclourà la cançó en el llistat de peces del directe, si evitarà la polèmica o si la cantarà i pagarà la corresponent multa. El 3 de maig sortirem de dubtes.