attends the World Premiere of "Ed Sheeran: Jumpers For Goalposts" at Odeon Leicester Square on October 22, 2015 in London, England.

No fa ni una setmana que Ed Sheeran i Justin Bieber van estrenar la seva cançó conjunta ‘I don’t care’ i ja hi ha polèmica.

Més enllà dels qui no entenguin per què aquests dos artistes han fet aquest duet, ara han estat acusats de plagiar una cançó del 2014 de Cheryl Cole, que a més es diu de la mateixa manera. De moment cap dels artistes s’ha pronunciat al respecte i de fet han estat els fans de Cole qui han acusat al duet d’haver plagiat la cançó.


‘I don’t care’ és una peça on Sheeran i Bieber han volgut aportar el seu gra de sorra per visibilitzar les malalties mentals. I ho han aconseguit, ja que en 24 hores la cançó va ser reproduïda 10.977.389 vegades a Spotify i va superar l’anterior rècord que ostentava Mariah Carey amb ‘All I Want for Christmas is You’, que precisament el dia de nadal va ser escoltada 10.819.009 vegades.