Com cada any quan queden pocs dies per començar l’estiu, la plataforma musical Spotify escull les que ells creuen que seran les cançons que marcaran els mesos estiuencs, ja sigui perquè han sortit recentment i han tingut una bona acollida o perquè les previsions que han fet indiquen que seran protagonistes.

La primera de la llista és la nova peça de Katy Perry ‘Never really over’, que té l’honor de situar-se segons Spotify com la cançó que serà més important aquest estiu. La segueixen ‘Easier’ de 5 Seconds of Summer i ‘Truth hearts’ de Lizzo. ‘Bad guy’ de Billie Eilish se situa quarta i a continuació trobem ‘Con Calma’ de Daddy Yankee i Snow.

Entre la resta de cançons trobem noms com Lewis Capaldi, Martin Garrix, Ed Sheeran amb Justin Bieber, Avicii, Shawn Mendes o Tyler, the creator.

- Publicitat -