La història d’Emily Zamourka podria ser perfectament un guió d’una pel·lícula de Hollywood, però en aquest cas es tracta d’una història de veritat. Emily, una indigent que cantava i tocava el violí al metro de Los Ángeles va viure un “miracle” gràcies a un policia i el seu telèfon mòbil. 

El passat dijous, un oficial del Departament de Policia de Los Ángeles va publicar a les seves xarxes socials un vídeo d’Emily Zamourka amb totes les seves coses a una andana del metro d’L.A. 

El tuit del policia deia: “4 milions de persones anomenen llar a Los Ángeles. 4 milions d’històries. 4 milions de veus… però a vegades només has d’aturar-te i escoltar-ne una, per escoltar alguna cosa bella.”

- Publicitat -

En el vídeo es pot veure a Emily Zamourka interpretant angelicalment “O mio babbino caro” de Puccini. En tan sols unes hores, el vídeo es va fer viral i milions de persones han descobert la seva gloriosa veu. 

Zamourka ha relatat a Los Angeles Times que va arribar als Estats Units amb 24 anys des de Rússia, on va aprendre a tocar el violí i el piano. A partir de la seva arribada, una sèrie de mals actes i mala sort es va veure en una situació de pobresa fins que va ser desnonada del seu pis i va començar a viure al carrer. 

L’impacte del vídeo ha sigut enorme, fins al punt que el productor musical Joel Diamond ha ofert a Zamourka un contracte de gravació per crear un “gran disc de música clàssica / EDM per a la soprano del metro”, segons afirma TMZ.