Acabem el nostre primer any complet de vida de Primera Fila i enguany la música del nostre país ha tingut molt bona rebuda pel que fa a les visites del nostre portal musical, en especial aquests últims mesos de l’any on hem augmentat notablement les visites i els usuaris únics.

La notícia més llegida del 2019 va ser l’estrena del nou senzill dels Getrudis ‘Si tothom calla’, on col·laboren Suu i Jazzwoman. El repàs a les 100 cançons del 2019 ocupa la segona posició, mentre que el tercer, el quart i el cinquè lloc són per notícies d’Alfred García. Les primeres dates de la gira “1016” se situa tercera, seguida de la presentació del vídeo de ‘Wonder’, mentre que el videoclip de ‘Londres’ és la cinquena. El retorn de l’Esperit Xai d’Oques Grasses ocupa la sisena plaça del més llegit aquest 2019, mentre que la cancel·lació del Doctor Music Festival és la setena notícia més vista. 31 FAM, el Festival Strenes 2019, el fenomen ‘Gam Gam‘ o la cançó de Buhos ‘Connectats’ també figuren entre el més vist de l’any.

Entre les pàgines més visitades del web figuren la dels programes Per no dir res i la Primera Llista, així com els apartats de Qui som? i la llista que publiquem cada setmana amb especial atenció a la del 12 al 18 de gener, quan Buhos lideraven amb ‘Transmets energia’ i que va coincidir amb l’entrada de ‘Wonder’ de l’Alfred Garcia a la llista.