Com ja és tradició, el proper 5 de gener es farà la subhasta del Cap Nen Sense Joguina, una marató radiofònica que Ràdio Barcelona organitza des de fa 50 anys a l’estudi Toresky, i que compta amb la col·laboració de personalitats de tots els àmbits.

Aquest any, entre la cinquantena d’objectes que de la subhasta, es troben els de diversos cantants número u. Alfred García, que acaba de prendre’s un temps per reflexionar i tornar a compondre, ha donat la jaqueta que ha utilitzat a la gira ‘1016 Tour; el grup Manel, un teclat signat per tota la banda; i una de les veus més destacades del so urbà d’aquest país, la Bad Gyal, ha entregat un abric de lleopard del seu primer videoclip.

Un dels grups catalans que més ha voltat pel planeta és La Pegatina, que ha cedit al Cap Nena Sense Joguina un vinil signat del seu últim disc, unes baquetes, i el pegat de la bateria que van utilitzar amb la gira de La Gran Pegatina, signat per tots els components. Per la seva banda, Miki Núñez ha entregat la samarreta que va portar a l’assaig final de la seva actuació a Eurovisió, i que dedicarà personalment a qui l’adquireixi el proper 5 de gener.

- Publicitat -

També han col·laborat en la subhasta del Cap Nen Sense Joguina la cantant Aitana, amb un dels looks que ha portat a la seva gira ‘Play Tour’; el grup d’electropop Ladilla Rusa, amb la camisa que Joan Colomo porta al videoclip ‘KITT, y los coches del pasado’; la banda Love of Lesbian, amb un dels cartells de les cinc proves d’autor que es van realitzar pel 20è aniversari del grup; Lildami, amb un ukelele signat i personalitzat pel grup; Joaquín Sabina, que ha donat per a la campanya dos quadres originals pintats per ell mateix; Sergio Dalma, amb la jaqueta que ha portat a la seva última gira, i Manolo García, amb dues abelles de l’attrezzo del seu últim concert i un quadre pintant per ell.

A més dels objectes cedits per personalitats del món de la música, aquest any també han contribuït a la subhasta Leo Messi, amb una samarreta del Barça signada pel futbolista; Marc Gasol, que ha donat una de les seves botes de bàsquet; Alejandro Amenábar, amb la primera bicicleta elèctrica que va fer servir; el papa Francesc, amb un imant signat pel pontífex; Francisco Ibáñez, que en aquesta ocasió ha cedit l’original d’una portada de ‘Mortadelo y Filemón’; i l’equip del programa La Resistencia, que ha donat per a la subhasta la mítica i misteriosa caixa del programa.

Les licitacions de la subhasta es podran fer presencialment des de l’estudi Toresky, o trucant al 933441415. En aquest mateix telèfon es podran fer donacions dins l’horari del programa, i de forma permanent al número de compte ES56 2100 0679 1102 0070 9587.

La marató de ràdio, presentada per Rosa Badia, arrencarà diumenge 5 de gener a les 19.00 h i s’allargarà fins a les 03.00 h de la matinada del dia 6 de gener.

També es podrà participar portant joguines noves, no bèl·liques i no sexistes a l’estand de recollida de joguines, que s’ubicarà a l’entrada de Ràdio Barcelona (C. Casp, 6), els dies 3 i 4 de gener (de 10.00 h a 21.00 h) i el dia 5 (de 10.00 h a 01.00 h), i al Casino l’Aliança del Poblenou els dies 4 i 5 de gener.

Més info al web de Cap nen sense joguina.