Entre tants directes i cultura mainstream durant aquest període de confinament Manel sorprèn amb un vídeo del 2010 en què els quatre integrants del grup versionen ‘Dos hombres y un destino’. Guitarra acústica, contrabaix, banjo i -característic i enyorat- ukulele són els ingredients d’aquesta versió de l’icònic tema de David Bustamante i Àlex Casademunt producte del fenomen musical i social que va ser Operación Triunfo 2001.

El que podia ser un vídeo casolà simpàtic que -com molta gent- ha rescatat durant aquests dies ha esdevingut un fenomen viral que despertat certa simpatia i sorpresa entre els seguidors; en menys de 24 hores ja porten més de 600 retuits i 6 mil agradaments.

Entre els molts que han reaccionat a aquesta publicació hi ha un autèntic fan del grup com és l’actor Josh Radnor, el Ted de la sèrie How I met your mother.