Aquest 1 d’octubre el número 30 ha aparegut en alguns edificis d’arreu del món com Dubai o Irlanda i alguns seguidors d’Adele han especulat que podria ser l’anunci de l’esperat nou disc de la britànica.

Algunes de les imatges amb el número 30 són falses, tal com avisen alguns usuaris, però mitjans com NME, Rolling Stone o Pop Crave ho donen per cert en alguns dels casos i se sumen a l’imminent anunci.

Tot i que Adele ja té 33 anys, sembla que el disc l’hauria començat amb 30 anys i aquest seria el títol del seu nou treball, que suposaria el primer en 6 anys.

- Publicitat -

Ja fa alguns dies que es va especular que el seu nou disc podria arribar el novembre i que el primer senzill podria publicar-se el proper 8 d’octubre. De moment no hi ha confirmació oficial però alguna cosa podria passar els propers dies.

Per altra banda, Taylor Swift també sembla que ha donat pistes sobre quan podria arribar el mes nou d’Adele, ja que ha modificat la data de publicació de la reedició de “Red” del 19 al 12 de novembre. Primer es va especular que el disc d’Adele arribaria el 5 de novembre, però sembla improbable que el facin coincidir amb l’esperat retorn dels ABBA. El 19 de novembre podria ser una data raonable, tot i que de moment només són especulacions.