Cada setmana apareix un nou fenomen viral gràcies a TikTok i el darrer ha estat el de l’actor i lluitador Dwayne Johnson, conegut per “The Rock“, que alguns dies va presentar l tema ‘Face Off‘, on col·labora amb Tech N9ne, Joey Cool i King Iso.

La cançó s’ha situat com la més popular a TikTok, tal com ha compartit el mateix The Rock al seu compte d’Instagram. Als Estats Units superaven amb pocs dies els 10 milions de reproduccions i a Spotify ja s’apropa als 9.

- Publicitat -

Una vegada més la força de TikTok fa virals cançons i artistes que mai ens podríem imaginar! I tot gràcies al nou repte viral que sota l’etiqueta #faceoffchallenge, els usuaris de la plataforma fan sense parar.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por therock (@therock)

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por therock (@therock)