Oques Grasses es van passar l’estiu amb ‘Bye bye’ sent la cançó en català que més va sonar a les ràdios del país, mentre que des de fa dos mesos és ‘Petar-ho’ el tema que triomfa a les emissores de Catalunya.

La cançó inclosa al disc “A tope amb la vida” segueix sent la que més ha sonat durant el mes de novembre, a partir de les llistes que confecciona cada mes d’APECAT.

En segona posició es manté el duet entre Sara Roy i Miki Núñez amb ‘Tot és més fàcil’, mentre que el tercer lloc és per Joan Dausà amb ‘Ho tenim tot’ que escala des de la plaça 22 a la 3.

- Publicitat -

Mosaic també pugen amb ‘Pel Cami’ (de la 7 a la 4). La cinquena plaça és per Les Montses amb ‘Lliure’, David Ros puja tres llocs amb ‘Després de la tempesta’. Siderland entren al top 10 amb ‘Només vull amor’, així com Nil Moliner amb ‘Som ocells’ que debuta a la novena plaça. Clima també s’estrenen al desè lloc amb ‘T’he trobat a faltar’.

La Fúmiga s’estrenen a la posició 12 amb ‘Her’; Lildami a la 14 amb ‘Si vols’; Roba Estesa a la 15 amb ‘Torna’ o ‘L’últim ball’ de Ginestà a la plaça 24.